Free Music Notes Cursors at www.totallyfreecursors.com

dilluns, 7 de març del 2016

SIRENA MUSICAL. AQUESTA SETMANA SONA.........


"VALENCIA EN FALLES"

Aquesta cançó és una versió que ha fet el grup BAJOQUETA ROCK, de la ja coneguda cançó "VALENCIA EN FALLAS" de Vicente Ramirez, que es va fer famosa per sonar cada dia abans de la mascletà de la plaça de l'ajuntament.
El concejal de Valencia Pere Fuset, li ha demanat al grup BAJOQUETA ROCK que versionara la cançó "Valencia en fallas" ,amb el consentiment del seu creador Vicente Ramirez, per a que aquesta fora en valencià i un poc més rockera.

El resultat ha sigut espectacular, i la podrem escoltar-la tots els dies abans de la mascletà de Valencia.

VALENCIANS JA ESTEM EN FALLES!!!!!! 

SENYOR PIROTÈCNIC POT COMENÇAR LA MASCLETÀ!!




BAJOQUETA ROCK

Bajoqueta Rock és un grup de rock en valencià que es va formar l'any 1988 a Riba-roja de Túria i que gaudix de molta popularitat al País Valencià per les seues actuacions excèntriques, les seues lletres rurals, un poc bèsties però sempre amb gran humor, i una gran varietat musical basada en el rock però que inclou tonades populars, cobles i d'altres ritmes festius. Un estil que el mateix grup batetja a les seues actuacions com a "rock rural".
Darrerament han editat un disc amb les cançons que es canten habitualment a l'estadi de Mestalla per a animar al València Club de Futbol com el famós Xe que bo.



11 comentaris:

  1. ja comencen les falles beeeeeeeeeèeèèèèè

    ResponElimina
  2. jA ESTEM EN FAAAAAAAALLEEEEEEES!!!!!

    ResponElimina
  3. som les alumnes Esther, Sergio i Angolie de 6B i volem donar-te l´enorabona per crear aquest blog i ajudar als alumnes a aprendre jugant, gracies per fer les clases de musica divertides i per confiar en nosaltres quan utilitzem els instruments i per deixar ajudar-te en el festival dels oscars esperem que quan mos anem a l'institut pogam voret altra vegada. Un bes molt fort de part de Esther, Angolie i Sergio de 6B.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. ¡ perfí, JA ESTEEEM EN FALLEEES!!!!!! de ESTHER, ANGOLIE I SERGIO DE 6B

    ResponElimina
  7. MOLTES GRACIES PER AQUEST BLOG ES UNA MANERA MOLT DIVERTIDA D'APRENDRE
    JA ESTEM EN FALLES !!!
    PD:CUAN ES LO DE BAJOQUETA ROCK Y ON ESTA EL TEU CASAL?
    SOC ANDREA

    ResponElimina
  8. Soc Noa de 6A,i no es que m'agraden les falles,pero si seguixes posant aquestes cançons i animant-me tant vas a conseguir que m'agraden!!!!!!!!!

    ResponElimina
  9. Soc Noa de 6A,i no es que m'agraden les falles,pero si seguixes posant aquestes cançons i animant-me tant vas a conseguir que m'agraden!!!!!!!!!

    ResponElimina