Free Music Notes Cursors at www.totallyfreecursors.com

dimarts, 2 de febrer del 2016




AQUESTA SETMANA CELEBREM CARNESTOLTES!!!

PERÒ, QUÈ ÉS EL CARNESTOLTES???


El CARNESTOLTES a Espanya és una antiga celebració festiva documentada des de l'Edat Mitjana i amb una rica personalitat pròpia a partir del Renaixement que ha quedat recollida en la literatura espanyola i altres arts localitzades en els diferents pobles que componen l'Estat espanyol.
Com en el resta dels carnavals mundials suposa una suma de diferents festes paganes associades a les celebracions cristianes, en aquest cas a la CURARESMA. Amb una història i plantejament més recents són coneguts amb rang internacional el carnestoltes de Tenerife i Càdiz. 


AQUESTA SETMANA SONA.................

Per anar ambientant-se ,aquesta setmana estem escoltant música de Carnestoltes a la hora de l'esplai i quan entrem pels matins escoltem la cançó "CARNAVAL,CARNAVAL" de GEORGIE DANN








QUI ÉS GEORGIE DANN??



Georgie Dann naix a París, França,  el 14 de gener de 1940, és un cantant popular francès establert a Espanya. Va nàixer en una família de músics i artistes, tenint formació musical en la seva infància. Va estudiar 9 anys en el conservatori de París, convertint-se en un expert clarinetista, a més de tocar el saxo i l'acordió. També es va traure el títol de mestre d'escola.

Desenvolupa la seva trajectòria artística inicialment a França, on va formar part de grups de pop.
Arriba en 1965 a Espanya per representar al seu país en el Festival del Mediterrani. S'estableix a Espanya, especialitzant-se en la cançó de l'estiu.
Es va fer molt popular, collint un gran èxit en les dècades de 1970 i 1980 amb cançons com: "El Bimbó", "Macumba", "Carnaval, Carnaval", "El Africano", "El Chiringuito", "La Barbacoa", "El Koumbo", "La paloma Blanca", "Cuando suena el Acordeón", "Coctel Tropical", "El Dinosaurio", "El Negro no Puede", "Mi Cafetal","La Cerveza" etc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada